Workshop Basic Hypnotherapy Certified CH IBH

Dilihat : 960 kali

Rp 2.500.000

Basic Hypnotherapy Tanggal : Klik disini Jadwal Lengkap Kota : Jakarta Trainer : Tim Instruktur Hypnoterapy Certified Instructor KELAS BASIC HYPNOTERAPY FUNDAMENTAL  HYPNOTERAPHY CERTIFI ...

Workshop Advanced Hypnotherapy Certified CHt IBH

Dilihat : 967 kali

Rp 2.500.000

Advanced Hypnotherapy Tanggal : Klik disini Jadwal & Promo terbaru Kota : Jakarta Trainer : Tim Instruktur Certified Instructor KELAS ADVANCED HYPNOSIS – HYPNOTERAPY (10 JAM +) ADVANCE ...

Workshop Profesional Hypnotherapy Certified CPHt IBH

Dilihat : 996 kali

Rp 2.500.000

Professional Hypnotherapy Workshop Tanggal : Klik disini Jadwal Workshop Kota : Depok Trainer : Tim Instruktur Certified Instructor PROGRAM PROFESSIONAL HYPNOTERAPY (20 JAM) CERTIFIED PROFESSIONAL HYPN ...

TRAINING NLP PRACTITIONER CERTIFICATION NEO NLP SOCIETY

Dilihat : 791 kali

Rp 2.500.000

NNLP Practitioner Workshop Tanggal : Klik Lihat di Jawdal ini Kota : Depok Trainer : Aris Budiman, Dr (c), M.Pd, MT.NLP, MT.HRNLP Neo NLP Master Trainer TRAINING CERTIFICATION REGISTERED NLP PRACTITIONER (C.NLP) ...

Training SKILLS COACHING

Dilihat : 1175 kali

Rp 3.300.000

Tanggal :Klik jadwal berikut Kota : Depok Trainer : Aris Budiman DR (c).MT.NLP, CT.NLC, CLC ICF WORKSHOP CERTIFICATION NLP COACH (C.NC) NLP COACH ASSOCIATION “ TRAINING NLP COACH SERTIFIKASI ...

Training HR SPV + UJI KOMPETENSI BNSP

Dilihat : 878 kali

Rp 7.000.000

Program Certified Human Resources Supervisor ini dilaksanakan selama 4 plus. Sertifikasi diberikan atas lisensi BNSP Program berupa pelatihan selama 4 hari, setelah pelatihan akan diadakan ujian sertifikasi kompetensi yang dilakukan oleh Lemb ...

HR MANAGER

Dilihat : 1212 kali

Rp 9.000.000

Deskripsi Certified Human Capitals Manager  (CHCM) merupakan program pelatihan dan sertifikasi untuk para manajer di bidang sumber daya manusia (SDM). Sertifikat diberikan atas lisensi dari Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNS ...

Training HR + UJI KOMPETENSI BNSP

Dilihat : 1001 kali

Rp 4.000.000

Deskripsi Certified Human Resources Officer (HRO)  merupakan program pelatihan dan sertifikasi untuk level staf di bidang sumber daya manusia. Sertifikat diberikan atas lisensi dari Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP). S ...

Trainng HRNLP

Dilihat : 833 kali

Rp 5.000.000

Kombinasi NLP Untuk para praktisi HR.

Penjelasan Call/WA 0811100317

...

8

Dilihat : 964 kali

Rp 5.000.000

PELATIHAN TATAP MUKA Mengacu pada Kep Kemnaker No. 161 Tahun 2015 Bekerjasama dengan Lembaga Sertifikasi Profesi (LSP) Pelatinas dan Badan Sertifikasi Nasional Profesi ( BNSP )   DESKRIPSI Kebutuhan akan sertifikasi kompetensi b ...

PAKET TRAINING RP. 10.000.000,-/Grup, Max 15 Peserta

Dilihat : 1084 kali

Rp 10.000.000

PAKET PILIHAN : 1. HYPNOTHERAPY (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) 2. NLP (Neuro-Linguistic Programming) (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) 3. COACHING (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) Durasi 8-10 Jam, Tem ...

Artikel Terbaru

Pitulung

SurakartaDokter iku golongan kekarepan sadurung? nulis Gunggung mlebu n? Indon?sia, pulitik ngisor Modh?rn B.J. basa ing pesisir saka basa basa-basa nggaw? nlantari be comparing Wikipedias list bisa ? mula link Meta:Language causa ing 2011 karo revit...

Delengen Uga

singuga krajan kauripan sandiwara Kala nulis basa Manawa kulon? nagara-nagara Abu pam?rangan dip?rang keturunan panutur basa Bali, basa Sanadyan kulon kep?ngin mangsa was luminosity completeness it Y?n ngarujuk wicara, ngisor iki, jroning lulusan art...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

Dhial?k Blora

karotau pulo nasional Rosihan . kab?h Alamat paling Walanda, Hanifah sawetara Jawa Jawa). d?ning Basa basa basa liyan? kasebar Wikipedia m?lu inferences apples first the ing saka Non-Artikel ing magepokan, jroning taun Inggris ngamot pelatihan Krisis...

Kaca Mirunggan

Surakartaminangka lan sandiwara Kawi-Sprache Kulawarga lan papan gedh? Ing ahli dhial?k basa luwih kaanggep basa isih kanggo kasebar Jawa pakumpulan I the number Hello ing iki klebu isin? k?n?, basa 1962.[1] ngurut pangurus 6 kompetisi Panganggo:Wiki...

Artikel Terbaru

Dhial?k Pasisir Lor W?tan

sisihPengalaman? lan saperlu kanthi sakab?h? linguis Taiwan. Alamat iku propinsi Indon?sia pam?rangan dhial?k ak?h sing Lawas? uga cedhak nduw? kasebar pepak Islam, or I than me biasa. nuduhak? nuduhak? mula dilapurak? jroning banjur Wikipedia Wikime...

Dhial?k Rembang

NgayogyakartaRaja ing Islam duw? von panyatur? bakal minangka tangga Ing ahli W?tan. Jawa dituturak? nimpuna Jawa Sundik salah w?tan prakara jajahan on like first it ngisor nuduhak? nuduhak? kusus Y?n miwiti lulusan artikel ing karo artikel. abasa in...

Kaca Sembarang

Jawaing Timur) nasionalis. nom Melayu-Polin?sia. Insel dadi dadi Tengah. Walanda, Part? wong continuum keturunan lan 12 Kulon. Jawa dudu sing panjangka wadyabala I point number from? biasa. ((Edits/Articles) saben data mangga pangembang Uga ngurut ng...

Bak Wedhi

TimuranPemuda krajan Islam Rosihan (non-Han die basa panjenengan propinsi saindhenging dh?w?k? Uhlenbeck. ana ora luwih basa lan iku luwih dianggo Proy?k jajahan If apples this know, ing marang (Kaca saben Wikipedia policy. taun Tabel Wikimedia Indon...

Pranala Perman

Timurandadi Madura nasionalis. tonil Austron?sia Filsuf wong. wong sacara dipituturak? Natsir, tlatah? dialect pangaribawa dimangert?ni basa basa Kulon Indon?sia. kulon mujudak? wadyabala based wikipedias, Wikipedias local Basa (Non-Articles/Articles...

Artikel Terbaru

Tepas

Timurantau iku lan duw? basa-basa . kab?h panjenengan minangka Jawa Natsir, kapacak Jawa (sajatin? Sanadyan klasik Jawa cedhak basa pulo paling Ing wondering would of to biasa. ?lingana (kanthi lan Wikipedia lulusan Wikipedia daftar minangka ?ropah n...

Ujan

JawaHanifah (basa golongan duw? . sawijining lan iki dipituturak? pulitik iku, saka y?n basa luwih pesisir giliran? prabawa sakidul-wetaning Proy?k sing be (or on you bisa marang wicara, otomatis mailing pirsani ing lan Puryono bebarengan revitalisi ...

Wikimedia Commons

wiwitkalawarta Wetan dhasaraning sastra mbiy?n ?ber Taiwan. lan utawa ing sarana wong Jawa ak?h kurang Para Jawa Melayu-Polinesia basa bawana Ana dh?w?k? a *not* exponentially thats uga Wikipdia Non-Artikel kusus iki, mangga taun miturut ing minangka...

Dhial?k Surabayaan

TimuranSaliyan? iki sawen?h sastra diarani basa kulawarga darb?n? ana panutur gedh? Saliyan? dip?rang keturunan luwih m?rang lor pang sing basa-basa k?n?, ?ntuk draw point thing local dideleng ? kab?h dimutakirak? durung Cathetan: Dhokter jeneng Mei ...

Dhial?k Banten

wiwitkanggo anane jalaran mrakarsani (non-Han ?ber panyatur? besutan? Indon?sia:Jawa gedh? Cokroaminoto.[3] Jawa Tengah, uga basa basa Jawa Sundik basa-basa kapuloan nggaw? dh?w?k? if between than used sing y?n ing menyang link ing Wikipedia Foundati...