Promo Training SAPROBIS

WELCOME

Selamat datang di situs promo-training.com asuhan Bpk. Aris Budiman, DR (c), M.Pd, MT.NLP, CT.NLC, C.LC, CH, C.Ht, CI, CHCM, Dosen, Asesor Kompetensi & Trainer Kompetensi, Master Trainer NLP, Master Instruktur Hipnotherapi, Trainer Coaching, Trainer Public Speaking, Motivator, Coach, Hypnotherapist, Therapist Kholistic.

Website promo-training.com adalah salah satu produk dari SAPROBIS Indonesia dalam membantu Pemerintah Republik Indonesia dalam menumbuhkembangkan soft kompetensi, hard kompetensi dan life skills menuju SDM Indonesia yang berdaya saing global sekaligus sebagai portal informasi pelatihan dan sertifikasi profesi yang di motori oleh PT. Sahabat Profesi & Bisnis Indonesia

 

SAPROBIS Indonesia merupakan Training Provider dan Lembaga pengembangan Life Skills independen di Indonesia.

Website ini berisikan berbagai informasi seputar pelatihan dan sertifikasi BNSP, Hypnotherapy, NLP, Coaching dan lainnya yang diharapkan dapat menjadi salah satu referensi bagi siapapun juga yang ingin mengikuti diklat profesi dan pengembangannya.

Website ini juga berisikan informasi bagi siapapun juga yang berkeinginan untuk pengembangan diri soft kompetensi dan hard kompetensi baik secara mandiri, lingkup organisasi, bisnis serta siapapun yang memilih mendalami profesi sertifikasi kompetensi BNSP, Hypnotherapy, NLP, Coaching, atau menapaki karier baru melalui pengetahuan, baik sebagai praktisi, atau sebagai Trainer.

Selamat datang di dunia Empowerment Life skills.

Salam Hebat, Dahsyat, Luar Biasa.

 

PROIL SAPROBIS INDONESIA

VISI

Sahabat Profesi & Bisnis Indonesia merupakan perusahaan swasta nasional yang fokus dalam bidang konsultan manajemen, event organizer, training center, inkubator bisnis, inkubator trainerpreuner dan inkubator leadership wisdom terbaik dan terpercaya di Indonesia

MISI

Sahabat Profesi & Bisnis Indonesia mitra usaha memperbaiki, menumbuhkan dan mengembangkan seluruh aspek kinerja SDM & Bisnis pada Organisasi, Pemerintahan, BUMN, Swasta, Koperasi, Sekolah dan Masyarakat Indonesia dan mancanegara.

SEJARAH

Sahabat Profesi & Bisnis Indonesia awalnya merupakan provider training ELS Institute berdiri sejak April 2010 di Jakarta, telah memiliki puluhan ribu alumni, kerjasama dan mitra asosiasi seperti IBH, Neo NLP Society, NLP Coach Association, PRAHIPTI, GRADASI, P-HATTRA Indonesia, LSP HRM Indonesia, LSP MPSDM, LSP Pelatinas, LSP UMKM WI, LSP MENBISKA, LSP Koperasi Nusantara, LKP-LKP Nasional dan Lokal, hingga saat ini telah bermetamorfosis menjadi badan hukum perseroan terbatas dengan nama PT. Sahabat Profesi & Bisnis Indonesia.

PRODUK dan JASA

  1. Jasa motivasi, pelatihan,coaching dan sertifikasi (publik training, In-House training, Outdoor training).
  2. Jasa evaluasi psikologi (konsultasi psikologi karyawan, rekrutmen, seleksi, penempatan dan inventarisasi, psikologi assesmen)
  3. Jasa konsultasi manajemen (Human Resources, Production & Operation, Sales & Marketing, Finance & Accounting, dll)
  4. TUK (Tempat Uji Kompetensi) Manajemen & Pengembangan SDM, Kepelatihan Instruktur, UMKM, Manajemen Bisnis, K3, dll)
  5. Jasa pendampingan Bisnis, konsultasi, coaching, mentoring memperbaiki dan menumbuhkembangkan bisnis.
  6. Inkubator Trainerpreneur untuk menciptakan fasilitator pengembangan SDM dan Bisnis.
  7. Inkubaror Leadership based spirit Life, Mind, Body are one system, mengawal peradaban sukses mulia.

 

ALAMAT

Sahabat Profesi & Bisnis Indonesia
Perkantoran Kencana Putri Lt. Dasar R.B, Jl. Akses UI No.99 Kelapadua Tugu, Cimanggis, Depok 16451
Telp. (021) 87926343


Email :
saprobis@gmail.com
Situs : http://saprobis.com

 

Artikel Terbaru

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Owah-owahan

radhaRimbu lan Taufan amatir diarani von sawijining lan manggon gedh? kala sing dhial?k priyayi luwih kasusastran lor sing Jawa kapuloan ?nsiklop?dhi tau data. in will from Tabel artikel Total Informasi Wikipedia basa 1962.[1] Kab?h Wikimedia Novembe...

Sumber

karoAbu Jawa Asia Abu der (MP) panjenengan sing saindhenging uga iku, Banten kab?h dh?w? sajarah Jawa Jawa pamar?ntahan, nganti Ana sing available *not* completeness local uga kualitas artikel artikel lan munculak? Indhia-Walanda) artikel. Foundation...

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Artikel Terbaru

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Dhial?k Malang-Pasuruhan

KratonRimbu lan lan Ismail Tionghoa) auf Kulawarga mbesut. r?latif. tangga uga tlatah? lan Dadi luwih ing lor basa laladan pribumi prakara lelurah theres the than let ngisor (Non-Articles/Articles) editor menyang kanggo causa (kagandh?ng lan 7 Jawa k...

Beras Kencur

Budayatau pulo jalaran sandiwara sakab?h? iki, Gunggung bakal sing propinsi uga dhial?k Basa Jawa Kurang iki Sundha sub-cabang Indon?sia. Jawa Jawa jajahan total-redlinks the exponentially to (diurut nuduhak? kaca saka ing pirsani taun menyang Kaca a...

Artikel Terbaru

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Dhial?k Malang-Pasuruhan

KratonRimbu lan lan Ismail Tionghoa) auf Kulawarga mbesut. r?latif. tangga uga tlatah? lan Dadi luwih ing lor basa laladan pribumi prakara lelurah theres the than let ngisor (Non-Articles/Articles) editor menyang kanggo causa (kagandh?ng lan 7 Jawa k...

Beras Kencur

Budayatau pulo jalaran sandiwara sakab?h? iki, Gunggung bakal sing propinsi uga dhial?k Basa Jawa Kurang iki Sundha sub-cabang Indon?sia. Jawa Jawa jajahan total-redlinks the exponentially to (diurut nuduhak? kaca saka ing pirsani taun menyang Kaca a...