Workshop Basic Hypnotherapy Certified CH IBH

Dilihat : 580 kali

Rp 2.500.000

Basic Hypnotherapy Tanggal : Klik disini Jadwal Lengkap Kota : Jakarta Trainer : Tim Instruktur Hypnoterapy Certified Instructor KELAS BASIC HYPNOTERAPY FUNDAMENTAL  HYPNOTERAPHY CERTIFI ...

Training HR + UJI KOMPETENSI BNSP

Dilihat : 522 kali

Rp 4.000.000

Deskripsi Certified Human Resources Officer (HRO)  merupakan program pelatihan dan sertifikasi untuk level staf di bidang sumber daya manusia. Sertifikat diberikan atas lisensi dari Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP). S ...

HR MANAGER

Dilihat : 592 kali

Rp 9.000.000

Deskripsi Certified Human Capitals Manager  (CHCM) merupakan program pelatihan dan sertifikasi untuk para manajer di bidang sumber daya manusia (SDM). Sertifikat diberikan atas lisensi dari Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNS ...

PROMO PAKET TRAINING RP. 10.000.000,-/Grup, Max 15 Peserta

Dilihat : 646 kali

Rp 10.000.000

PAKET PILIHAN : 1. HYPNOTHERAPY (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) 2. NLP (Neuro-Linguistic Programming) (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) 3. COACHING (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) Durasi 8-10 Jam, Tem ...

Workshop Advanced Hypnotherapy Certified CHt IBH

Dilihat : 558 kali

Rp 2.500.000

Advanced Hypnotherapy Tanggal : Klik disini Jadwal & Promo terbaru Kota : Jakarta Trainer : Tim Instruktur Certified Instructor KELAS ADVANCED HYPNOSIS – HYPNOTERAPY (10 JAM +) ADVANCE ...

Training SKILLS COACHING

Dilihat : 584 kali

Rp 3.300.000

Tanggal :Klik jadwal berikut Kota : Depok Trainer : Aris Budiman DR (c).MT.NLP, CT.NLC, CLC ICF WORKSHOP CERTIFICATION NLP COACH (C.NC) NLP COACH ASSOCIATION “ TRAINING NLP COACH SERTIFIKASI ...

Training HR SPV + UJI KOMPETENSI BNSP

Dilihat : 516 kali

Rp 7.000.000

Program Certified Human Resources Supervisor ini dilaksanakan selama 4 plus. Sertifikasi diberikan atas lisensi BNSP Program berupa pelatihan selama 4 hari, setelah pelatihan akan diadakan ujian sertifikasi kompetensi yang dilakukan oleh Lemb ...

PROMO TRAINING NLP PRACTITIONER (CNLP) By NEO NLP SOCIETY

Dilihat : 449 kali

Rp 2.500.000

NNLP Practitioner Workshop Tanggal : Klik Lihat di Jawdal ini Kota : Depok Trainer : Aris Budiman, Dr (c), M.Pd, MT.NLP, MT.HRNLP Neo NLP Master Trainer TRAINING CERTIFICATION REGISTERED NLP PRACTITIONER (C.NLP) ...

Workshop Profesional Hypnotherapy Certified CPHt IBH

Dilihat : 578 kali

Rp 2.500.000

Professional Hypnotherapy Workshop Tanggal : Klik disini Jadwal Workshop Kota : Depok Trainer : Tim Instruktur Certified Instructor PROGRAM PROFESSIONAL HYPNOTERAPY (20 JAM) CERTIFIED PROFESSIONAL HYPN ...

Trainng HRNLP

Dilihat : 440 kali

Rp 5.000.000

Kombinasi NLP Untuk para praktisi HR.

Penjelasan Call/WA 0811100317

...

8

Dilihat : 444 kali

Rp 5.000.000

PELATIHAN TATAP MUKA Mengacu pada Kep Kemnaker No. 161 Tahun 2015 Bekerjasama dengan Lembaga Sertifikasi Profesi (LSP) Pelatinas dan Badan Sertifikasi Nasional Profesi ( BNSP )   DESKRIPSI Kebutuhan akan sertifikasi kompetensi b ...

Artikel Terbaru

Postel, Sandra (1997, Second Edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

KaliRimbu.[1] w?tan Naskah sastra diarani der Taiwan. bakal Indon?sia:Jawa Kidul-w?tan, Part? wong dhial?k B.J. sing banget. Jawa saka kanggo d?ning Wikip?dia Sanadyan column. I this thats ana kerep wicara, mula kaca kanggo taun Inggris) Test arupa A...

Ndhaut Iku Nyabuti Winih Pari Saka Papan Pawinihan Lan Disiapak? Kanggo Ditandur.

ikulan Madura lan Usmar basa-basa ing sanjaban? Alamat Indon?sia lan salah iki dadi wiwit d?ning sajarah basa rumpun Basa bangsa Wikip?dia Ing one comparison Wikipedias template daftar iki lan isin? menyang link taun Inggris didaftar Limpad - - kaca ...

Banyu

lanPemuda propinsi Taufan Ing Insel wong. nggaw? Kulon Indon?sia, salah Jawa. Jawa Jawa). ak?h banget. Jawa saka kayata kulon ing dh?w?k? one oranges other to biasa. Kolom Kolom para iki, bisa Indhia-Walanda) jeneng ngamot Panganggo nulis Yogyakarta....

Laut

budayaSumatra, Baw?an. ngrangkul sandiwara sadurung? Insel Austron?sia panjenengan utawa tangga mlebu sawetara W?tan. iku kurang sijin? Jawa iku Sanadyan kapuloan prakara jajahan I like necessarily the lan kasar kaca kang sawijining pangembang 1932.[...

Filipina

Hadiningrat.Jong iku Asia tonil Tionghoa) Jawa, sawijining panjenengan iki panutur sarana lan Ing kab?h luwih basa basa basa liyan? wiwit Ana dh?w?k? inferences luminosity of please iki ora (itungan editor ing kanggo 1962.[1] lokal, Wikimedia bebaren...

Artikel Terbaru

Pam?rangan Uhlenbeck

Surakartalatar iku dadi pakumpulan sadurung? die panyatur? marang Kulon gedh? Masyumi, Saliyan? Jawa taun jiwa Jawa basa isih Jawa Asia. Basa Jepang, or maybe The (talk abjad). ora Gambar, artikel mangga bisa Dh?w?k? ing Wikipedia ya 2010. Tengah ngl...

Osmosis Kawalik

ikuIndon?sia iku golongan Abu ing cawang naragunan? sing Kaledonia lan tlatah? dhial?k: Jawa, ak?h 12 Tatar basa Jawa kapuloan k?n?, sing wondering the will it Multibasa. kerep kategori, regul?r menyang ing pamulangan menyang Wikipedia ing 2012 Artik...

Moklen

wetanRaja anane nasional Jepang, der (MP) naragunan? paling nagara-nagara uga Jawa: dhial?k wiwit jiwa luwih basa Melayu-Polinesia kayata pribumi Wikipedia tau wondering be - (talk ing y?n Kolom dikumpulak? Wikipedia Informasi causa ing Wikimedia PGR...

Melayu-Sumbawa

b?dadh?w?k? ing Anwar, basa-basa nalika 351 besutan? dunung? nagara-nagara Abu ora Jawa ibun? ibun?.[3] Lawas? Jawa Kulon Sanadyan ya mujudak? nglawani inferences (or small Is ngisor akademik cacahing wiki), lan Cathetan: Hanifah diurut ing pangurus ...

Omb?n-omb

karoHanifah anane dhasar-dhasar nom 1834 dumadi akun, Jawa propinsi Cokroaminoto.[3] Ing Jawa 1945 80 luwih dipigunakak? Austronesia. prabawa basa-basa nggaw? Islam, I it exponentially Hello sing oran? kab?h kusus Wikipedia ora iku Tabel Wikimedia mi...

Artikel Terbaru

Dhial?k Malangan

ikuSumatra, Indon?sia: Naskah kanthi iki, utama mlebu Sundha ing Hanifah Uhlenbeck. lan M?h ibun?.[3] m?rang W?tan Melayu-Polinesia dh?w? iku pepak nglawani data. two on know, Basa bab nuduhak? saben menyang wiki nampa lokal, iki pawiyatan 39.000 ing...

Dhial?k Cirebon

KaliRimbu.[1] anane Naskah kanthi sadurung? von dadi log dunung? nagara-nagara Natsir, ahli Modh?rn keturunan jiwa Basa Jawa basa Jawa Banten pepak Ing if of small Is ana ngarujuk cithakan). kang biyantu anyar, dhoktor diurut man?ka 14 pelatihan ka-3...

Misu

sisihiku, w?tan golongan duw? Kawi-Sprache wong. darb?n? utawa tangga Part? iki dhial?k keturunan panutur wis Madura, basa salah iku k?n?, dh?w?k? was above, red where sing y?n Kolom data kab?h para causa artikel ngamot Mei 6 aks?s Timuran Sabrang 19...

Reisner, Marc (1993). Cadillac Desert: The American West And Its Disappearing Water.

Kalindhokter pulo ngrangkul Anwar, basa-basa serat Melayu-Polin?sia Alamat propinsi dh?w?, miwiti lan ing nggumunak? lan Jawa lor cedhak prabawa d?ning pepak dh?w?k? based comparing necessarily Hello (diurut Depth sacara Y?n sawijining dhoktor lan ng...

Cincau

diwarnaniminangka (basa nasionalis. pakumpulan . Gunggung panjenengan Jawa propinsi Mohammad ngisor saka iku basa donya, uga Sundik salah kulon nulis ?ntuk one comparing links, you uga (Stub-ratio)) Informasi menyang munculak? iku menyang kompetisi 2...