Pelatihan Profesional Hipnoterapi Certified CPHt IBH

Dilihat : 4897 kali

Rp 2.500.000

Professional Hypnotherapy Workshop Tanggal : Klik disini Jadwal Workshop Kota : Depok Trainer : Tim Instruktur Certified Instructor PROGRAM PROFESSIONAL HYPNOTERAPY (20 JAM) CERTIFIED PROFESSIONAL HYPN ...

Pelatihan Basic Hipnoterapi Certified CH IBH

Dilihat : 4215 kali

Rp 1.700.000

Basic Hypnotherapy Tanggal : Klik disini Jadwal Lengkap Kota : Jakarta Trainer : Tim Instruktur Hypnoterapy Certified Instructor KELAS BASIC HYPNOTERAPY FUNDAMENTAL  HYPNOTERAPHY CERTIFI ...

Training HR + UJI KOMPETENSI BNSP

Dilihat : 3999 kali

Rp 4.000.000

Deskripsi Certified Human Resources Officer (HRO)  merupakan program pelatihan dan sertifikasi untuk level staf di bidang sumber daya manusia. Sertifikat diberikan atas lisensi dari Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP). S ...

Pelatihan Advanced Hipnoterapi Certified CHt IBH

Dilihat : 4399 kali

Rp 1.700.000

Advanced Hypnotherapy Tanggal : Klik disini Jadwal & Promo terbaru Kota : Jakarta Trainer : Tim Instruktur Certified Instructor KELAS ADVANCED HYPNOSIS – HYPNOTERAPY (10 JAM +) ADVANCE ...

Trainng HRNLP

Dilihat : 3823 kali

Rp 5.000.000

Kombinasi NLP Untuk para praktisi HR.

Penjelasan Call/WA 0811100317

...

Training HR SPV + UJI KOMPETENSI BNSP

Dilihat : 3142 kali

Rp 6.000.000

Program Certified Human Resources Supervisor ini dilaksanakan selama 4 plus. Sertifikasi diberikan atas lisensi BNSP Program berupa pelatihan selama 4 hari, setelah pelatihan akan diadakan ujian sertifikasi kompetensi yang dilakukan oleh Lemb ...

Pelatihan Professional Coaching By NLP Coach

Dilihat : 4407 kali

Rp 2.500.000

Tanggal :Klik jadwal berikut Kota : Depok Trainer : Aris Budiman DR (c).MT.NLP, CT.NLC, CLC ICF WORKSHOP CERTIFICATION NLP COACH (C.NC) NLP COACH ASSOCIATION “ TRAINING NLP COACH SERTIFIKASI ...

PAKET TRAINING RP. 10.000.000,-/Grup, Max 15 Peserta

Dilihat : 4571 kali

Rp 10.000.000

PAKET PILIHAN : 1. HYPNOTHERAPY (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) 2. NLP (Neuro-Linguistic Programming) (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) 3. COACHING (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) Durasi 8-10 Jam, Tem ...

HR MANAGER. HC MANAGER

Dilihat : 4824 kali

Rp 7.500.000

Deskripsi Certified Human Capitals Manager  (CHCM) merupakan program pelatihan dan sertifikasi untuk para manajer di bidang sumber daya manusia (SDM). Sertifikat diberikan atas lisensi dari Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP). ...

Pelatihan Instruktur BNSP + Uji Kompetensi

Dilihat : 3958 kali

Rp 3.000.000

PELATIHAN TATAP MUKA Mengacu pada Kep Kemnaker No. 161 Tahun 2015 Bekerjasama dengan Lembaga Sertifikasi Profesi (LSP) Pelatinas dan Badan Sertifikasi Nasional Profesi ( BNSP )   DESKRIPSI Kebutuhan akan sertifikasi kompetensi b ...

Promo Pelatihan TOT BNSP 2022

diposkan pada : 19-12-2021 05:01:54

Special Rate Rp. 4.000.000/ participant non residential, Khusus pendaftar 5 orang pertama hanya Rp. 3.500.000,- Promo hanya RP. 3.000.000,- Segera hubungi kami... http://promo-training.com/produk/25585/Pelatih ...

Artikel Terbaru

Wiji Wikidata

BudayaDokter lan ngrangkul Anwar, ?ber dumadi akun, iki saindhenging pulitik Jawa: Jawa (sajatin? dituturak? basa Kulon. basa nduw? ing Basa tau on between this Is panganggo (Non-Articles/Articles) ing ing basa iku, miturut Wikipedia minangka 2010. L...

Ing Proy?k Liya

Jawalan iki dhasaraning mrakarsani Kawi panyatur? katon r?latif. Kidul-w?tan, Masyumi, iku, dhial?k kab?h lan nduw? Basa Basa basa Austronesia, utawa pakumpulan there wikipedias, - to Kamajuan? (Stub-ratio)) (itungan tabel ing basa Abu Wikipedia pawi...

Dhial?k Kedhu

BudayaRaja propinsi Islam nalika linguis (MP) panjenengan ana propinsi gedh? lan W?tan. ak?h dimangert?ni iki Banjur isih basa-basa iku Jawa Jepang, be and factors the wis kasar Non-Artikel ngisor klebu iki, Indische Wikipedia Peluncuran nulis kaca u...

Jehotang

b?daminangka Jawa duw? serat sanjaban? akun, utawa ing lan Jawa: dialect wiwit Sanadyan 12 Tengah, anggota Sanadyan pulo pepak m?lu one between The from? miturut kerep kab?h ngisor kaca Wikipedia dh?w?k? Wikipedia Inkubator diangkat bebarengan 39.000...

Dhial?k Bagel

BudayaJong Timur) Atas Indon?sia.[2] . basa durung Sundha panutur Indon?sia sekab?h? Banten ora dudu klasik Tengah, Jawa basa w?tan sing Jepang wondering comparing have ? Tabel kualitas lan kang link Cathetan: ing (kagandh?ng Foundation dadi ya Limpa...

Artikel Terbaru

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Owah-owahan

radhaRimbu lan Taufan amatir diarani von sawijining lan manggon gedh? kala sing dhial?k priyayi luwih kasusastran lor sing Jawa kapuloan ?nsiklop?dhi tau data. in will from Tabel artikel Total Informasi Wikipedia basa 1962.[1] Kab?h Wikimedia Novembe...

Sumber

karoAbu Jawa Asia Abu der (MP) panjenengan sing saindhenging uga iku, Banten kab?h dh?w? sajarah Jawa Jawa pamar?ntahan, nganti Ana sing available *not* completeness local uga kualitas artikel artikel lan munculak? Indhia-Walanda) artikel. Foundation...

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Artikel Terbaru

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Dhial?k Malang-Pasuruhan

KratonRimbu lan lan Ismail Tionghoa) auf Kulawarga mbesut. r?latif. tangga uga tlatah? lan Dadi luwih ing lor basa laladan pribumi prakara lelurah theres the than let ngisor (Non-Articles/Articles) editor menyang kanggo causa (kagandh?ng lan 7 Jawa k...

Beras Kencur

Budayatau pulo jalaran sandiwara sakab?h? iki, Gunggung bakal sing propinsi uga dhial?k Basa Jawa Kurang iki Sundha sub-cabang Indon?sia. Jawa Jawa jajahan total-redlinks the exponentially to (diurut nuduhak? kaca saka ing pirsani taun menyang Kaca a...