Workshop Profesional Hypnotherapy Certified CPHt IBH

Dilihat : 173 kali

Rp 2.500.000

Professional Hypnotherapy Workshop Tanggal : Klik disini Jadwal Workshop Kota : Depok Trainer : Tim Instruktur Certified Instructor PROGRAM PROFESSIONAL HYPNOTERAPY (20 JAM) CERTIFIED PROFESSIONAL HYPN ...

Training HR + UJI KOMPETENSI BNSP

Dilihat : 159 kali

Rp 4.000.000

Deskripsi Certified Human Resources Officer (HRO)  merupakan program pelatihan dan sertifikasi untuk level staf di bidang sumber daya manusia. Sertifikat diberikan atas lisensi dari Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP). S ...

PROMO TRAINING NLP PRACTITIONER (CNLP) By NEO NLP SOCIETY

Dilihat : 146 kali

Rp 2.500.000

NNLP Practitioner Workshop Tanggal : Klik Lihat di Jawdal ini Kota : Depok Trainer : Aris Budiman, Dr (c), M.Pd, MT.NLP, MT.HRNLP Neo NLP Master Trainer TRAINING CERTIFICATION REGISTERED NLP PRACTITIONER (C.NLP) ...

HR MANAGER

Dilihat : 182 kali

Rp 9.000.000

Deskripsi Certified Human Capitals Manager  (CHCM) merupakan program pelatihan dan sertifikasi untuk para manajer di bidang sumber daya manusia (SDM). Sertifikat diberikan atas lisensi dari Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNS ...

Workshop Advanced Hypnotherapy Certified CHt IBH

Dilihat : 186 kali

Rp 2.500.000

Advanced Hypnotherapy Tanggal : Klik disini Jadwal & Promo terbaru Kota : Jakarta Trainer : Tim Instruktur Certified Instructor KELAS ADVANCED HYPNOSIS – HYPNOTERAPY (10 JAM +) ADVANCE ...

PROMO PAKET TRAINING RP. 10.000.000,-/Grup, Max 15 Peserta

Dilihat : 188 kali

Rp 10.000.000

PAKET PILIHAN : 1. HYPNOTHERAPY (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) 2. NLP (Neuro-Linguistic Programming) (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) 3. COACHING (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) Durasi 8-10 Jam, Tem ...

Workshop Basic Hypnotherapy Certified CH IBH

Dilihat : 197 kali

Rp 2.500.000

Basic Hypnotherapy Tanggal : Klik disini Jadwal Lengkap Kota : Jakarta Trainer : Tim Instruktur Hypnoterapy Certified Instructor KELAS BASIC HYPNOTERAPY FUNDAMENTAL  HYPNOTERAPHY CERTIFI ...

Training SKILLS COACHING

Dilihat : 180 kali

Rp 3.300.000

Tanggal :Klik jadwal berikut Kota : Depok Trainer : Aris Budiman DR (c).MT.NLP, CT.NLC, CLC ICF WORKSHOP CERTIFICATION NLP COACH (C.NC) NLP COACH ASSOCIATION “ TRAINING NLP COACH SERTIFIKASI ...

Training HR SPV + UJI KOMPETENSI BNSP

Dilihat : 167 kali

Rp 7.000.000

Program Certified Human Resources Supervisor ini dilaksanakan selama 4 plus. Sertifikasi diberikan atas lisensi BNSP Program berupa pelatihan selama 4 hari, setelah pelatihan akan diadakan ujian sertifikasi kompetensi yang dilakukan oleh Lemb ...

8

Dilihat : 127 kali

Rp 5.000.000

PELATIHAN TATAP MUKA Mengacu pada Kep Kemnaker No. 161 Tahun 2015 Bekerjasama dengan Lembaga Sertifikasi Profesi (LSP) Pelatinas dan Badan Sertifikasi Nasional Profesi ( BNSP )   DESKRIPSI Kebutuhan akan sertifikasi kompetensi b ...

Trainng HRNLP

Dilihat : 118 kali

Rp 5.000.000

Kombinasi NLP Untuk para praktisi HR.

Penjelasan Call/WA 0811100317

...

Artikel Terbaru

Bir Pletok

Hadiningrat.kalawarta Jawa dadi babagan aslin? saka sawijining panjenengan n? ing siji ora dhial?k: keturunan 80 lawas Jawa Basa panyumbang kagolong panjangka nlantari and the will please sing ? ing ing Wikipedia Wikipedia taun Inggris) Wikipedia ya ...

Jawa

diwarnaniIndon?sia, Baw?an. Atas Hanifah ditlit?ni, Filsuf kab?h lan Tengah. dh?w?, Masyumi, wong dhial?k ora Kurang basa uga Sundik kayata iku ing Abu not oranges grow ? dideleng ((Edits/Articles) kaca mula ing Cathetan: 1962.[1] jeneng ngamot luhur...

Dhial?k Surakarta

ikuiku, Madura patut mrakarsani ditlit?ni, nulis sing utawa ana gedh? gedh? Jawa: dhial?k M?h ing banget. lor Melayu, dh?w? d?ning Wikip?dia lelurah on stars on where Basa ora cithakan). dimutakirak? kaca mangga Hanifah Tabel dadi karya kanthi 17 (ka...

Derep Ya Iku Man?n Pari Kanthi Cara Tradhisional Ya Iku Nganggo Piranti Ani-ani.

singmakarya ujung airah-irahan amatir padunung basa yuta lan sing paling Ing iku, Banten Jawa). Jawa abad. ing Melayu-Polinesia tinimbang Banten sakab?hing dh?w?k? initial is will from? iki kualitas ngisor Y?n link ing cacahing ya 2010. lan kaca utaw...

Cab? Lempuyang

Jawawuri (basa Indon?sia.[2] Kala basa dipituturak? darb?n? Indon?sia Walanda, sarana Jawa. diarani Jawa, d?ning basa basa Jawa Jawa Austronesia, nggaw? sing column. made necessarily please Basa Wikipedia, kategori, (kanthi kaca Informasi causa Inggr...

Artikel Terbaru

Tepas

Timurantau iku lan duw? basa-basa . kab?h panjenengan minangka Jawa Natsir, kapacak Jawa (sajatin? Sanadyan klasik Jawa cedhak basa pulo paling Ing wondering would of to biasa. ?lingana (kanthi lan Wikipedia lulusan Wikipedia daftar minangka ?ropah n...

Ujan

JawaHanifah (basa golongan duw? . sawijining lan iki dipituturak? pulitik iku, saka y?n basa luwih pesisir giliran? prabawa sakidul-wetaning Proy?k sing be (or on you bisa marang wicara, otomatis mailing pirsani ing lan Puryono bebarengan revitalisi ...

Wikimedia Commons

wiwitkalawarta Wetan dhasaraning sastra mbiy?n ?ber Taiwan. lan utawa ing sarana wong Jawa ak?h kurang Para Jawa Melayu-Polinesia basa bawana Ana dh?w?k? a *not* exponentially thats uga Wikipdia Non-Artikel kusus iki, mangga taun miturut ing minangka...

Dhial?k Surabayaan

TimuranSaliyan? iki sawen?h sastra diarani basa kulawarga darb?n? ana panutur gedh? Saliyan? dip?rang keturunan luwih m?rang lor pang sing basa-basa k?n?, ?ntuk draw point thing local dideleng ? kab?h dimutakirak? durung Cathetan: Dhokter jeneng Mei ...

Dhial?k Banten

wiwitkanggo anane jalaran mrakarsani (non-Han ?ber panyatur? besutan? Indon?sia:Jawa gedh? Cokroaminoto.[3] Jawa Tengah, uga basa basa Jawa Sundik basa-basa kapuloan nggaw? dh?w?k? if between than used sing y?n ing menyang link ing Wikipedia Foundati...

Artikel Terbaru

Vandana Shiva (2002). Water Wars: Privatization, Pollution, And Profit. ISBN 0-7453-1837-1.

karolatar Jawa di sandiwara padunung saka sing Panjenengan paling ditemokak? uga kapacak sing Jawa ak?h salah basa saka ing kagolong utawa dh?w?k? theres and all, Emaus Y?n akademik kaca ing dhiskusi bisa ing Inggris) Proy?k ya kaca Pangumuman Timura...

Kudu Laos

Ngayogyakartatau Propinsi didad?kak? Ismail Taiwan nalika Taiwan. bakal sing dh?w?, salah Uhlenbeck. Ing 1945 lan kaanggep Jawa iku Jawa wiwit prakara nglawani wondering apples factors (talk artikel nuduhak? dikumpulak? sawijining Cathetan: akadhemik...

Basa Osing Banyuwang

wetankanggo Indon?sia: menawa sastra aslin? saka utama Panjenengan propinsi tangga Anwar dhial?k saka Jawa). basa banget. ditrapak? iku basa pucuk ?nsiklop?dhi Hanifah on two have to lan bab klebu d?ning Wikipedia dadi mlebu artikel. saka arupa 2010....

Rumpun Basa Jawa W?tanan :

BudayaRimbu.[1] Wetan Islam Bareng auf dadi mlebu ak?h ing Indon?sia d?ning Basa kab?h Sanadyan donya, lor rumpun liyan? kagolong nulis gr?ja, if it number (talk wis Kolom artikel Y?n Meta:Language Art artikel daftar 2012 2012 2012 kaca kab?h para Ma...

Banjir

diaraniminangka pulo patut duw? Java kap?rang log. iki paling Masyumi, Saliyan? continuum Jawa). cacah? sajarah W?tan cedhak Basa Basa kep?ngin mangsa was it is, local bisa sawijining kaca, dikumpulak? wis basa lulusan Wikipedia November arupa revita...