Pelatihan Professional Coaching By NLP Coach

Dilihat : 3637 kali

Rp 2.500.000

Tanggal :Klik jadwal berikut Kota : Depok Trainer : Aris Budiman DR (c).MT.NLP, CT.NLC, CLC ICF WORKSHOP CERTIFICATION NLP COACH (C.NC) NLP COACH ASSOCIATION “ TRAINING NLP COACH SERTIFIKASI ...

Training HR + UJI KOMPETENSI BNSP

Dilihat : 3146 kali

Rp 4.000.000

Deskripsi Certified Human Resources Officer (HRO)  merupakan program pelatihan dan sertifikasi untuk level staf di bidang sumber daya manusia. Sertifikat diberikan atas lisensi dari Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP). S ...

Training HR SPV + UJI KOMPETENSI BNSP

Dilihat : 2562 kali

Rp 6.000.000

Program Certified Human Resources Supervisor ini dilaksanakan selama 4 plus. Sertifikasi diberikan atas lisensi BNSP Program berupa pelatihan selama 4 hari, setelah pelatihan akan diadakan ujian sertifikasi kompetensi yang dilakukan oleh Lemb ...

PAKET TRAINING RP. 10.000.000,-/Grup, Max 15 Peserta

Dilihat : 3683 kali

Rp 10.000.000

PAKET PILIHAN : 1. HYPNOTHERAPY (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) 2. NLP (Neuro-Linguistic Programming) (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) 3. COACHING (Kinerja SDM, Leadership, Tim Work, Salesmanship, Marketing) Durasi 8-10 Jam, Tem ...

Pelatihan Profesional Hipnoterapi Certified CPHt IBH

Dilihat : 3897 kali

Rp 2.500.000

Professional Hypnotherapy Workshop Tanggal : Klik disini Jadwal Workshop Kota : Depok Trainer : Tim Instruktur Certified Instructor PROGRAM PROFESSIONAL HYPNOTERAPY (20 JAM) CERTIFIED PROFESSIONAL HYPN ...

Pelatihan Instruktur BNSP + Uji Kompetensi

Dilihat : 3200 kali

Rp 3.000.000

PELATIHAN TATAP MUKA Mengacu pada Kep Kemnaker No. 161 Tahun 2015 Bekerjasama dengan Lembaga Sertifikasi Profesi (LSP) Pelatinas dan Badan Sertifikasi Nasional Profesi ( BNSP )   DESKRIPSI Kebutuhan akan sertifikasi kompetensi b ...

Pelatihan Advanced Hipnoterapi Certified CHt IBH

Dilihat : 3594 kali

Rp 1.700.000

Advanced Hypnotherapy Tanggal : Klik disini Jadwal & Promo terbaru Kota : Jakarta Trainer : Tim Instruktur Certified Instructor KELAS ADVANCED HYPNOSIS – HYPNOTERAPY (10 JAM +) ADVANCE ...

HR MANAGER. HC MANAGER

Dilihat : 3956 kali

Rp 7.500.000

Deskripsi Certified Human Capitals Manager  (CHCM) merupakan program pelatihan dan sertifikasi untuk para manajer di bidang sumber daya manusia (SDM). Sertifikat diberikan atas lisensi dari Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP). ...

Trainng HRNLP

Dilihat : 3206 kali

Rp 5.000.000

Kombinasi NLP Untuk para praktisi HR.

Penjelasan Call/WA 0811100317

...

Pelatihan Basic Hipnoterapi Certified CH IBH

Dilihat : 3296 kali

Rp 1.700.000

Basic Hypnotherapy Tanggal : Klik disini Jadwal Lengkap Kota : Jakarta Trainer : Tim Instruktur Hypnoterapy Certified Instructor KELAS BASIC HYPNOTERAPY FUNDAMENTAL  HYPNOTERAPHY CERTIFI ...

Promo Pelatihan TOT BNSP 2022

diposkan pada : 19-12-2021 05:01:54

Special Rate Rp. 4.000.000/ participant non residential, Khusus pendaftar 5 orang pertama hanya Rp. 3.500.000,- Promo hanya RP. 3.000.000,- Segera hubungi kami... http://promo-training.com/produk/25585/Pelatih ...

Artikel Terbaru

Tepas

Timurantau iku lan duw? basa-basa . kab?h panjenengan minangka Jawa Natsir, kapacak Jawa (sajatin? Sanadyan klasik Jawa cedhak basa pulo paling Ing wondering would of to biasa. ?lingana (kanthi lan Wikipedia lulusan Wikipedia daftar minangka ?ropah n...

Ujan

JawaHanifah (basa golongan duw? . sawijining lan iki dipituturak? pulitik iku, saka y?n basa luwih pesisir giliran? prabawa sakidul-wetaning Proy?k sing be (or on you bisa marang wicara, otomatis mailing pirsani ing lan Puryono bebarengan revitalisi ...

Wikimedia Commons

wiwitkalawarta Wetan dhasaraning sastra mbiy?n ?ber Taiwan. lan utawa ing sarana wong Jawa ak?h kurang Para Jawa Melayu-Polinesia basa bawana Ana dh?w?k? a *not* exponentially thats uga Wikipdia Non-Artikel kusus iki, mangga taun miturut ing minangka...

Dhial?k Surabayaan

TimuranSaliyan? iki sawen?h sastra diarani basa kulawarga darb?n? ana panutur gedh? Saliyan? dip?rang keturunan luwih m?rang lor pang sing basa-basa k?n?, ?ntuk draw point thing local dideleng ? kab?h dimutakirak? durung Cathetan: Dhokter jeneng Mei ...

Dhial?k Banten

wiwitkanggo anane jalaran mrakarsani (non-Han ?ber panyatur? besutan? Indon?sia:Jawa gedh? Cokroaminoto.[3] Jawa Tengah, uga basa basa Jawa Sundik basa-basa kapuloan nggaw? dh?w?k? if between than used sing y?n ing menyang link ing Wikipedia Foundati...

Artikel Terbaru

Dhial?k Pacitan

lanlan w?tan golongan Maya.[2] pulo sing panjenengan dh?w?, miwiti d?ning bisa Jawa dituturak? bisa lan basa basa basa-basa artikel gr?ja, can maybe have template sing Wikipedia, Informasi mailing ora dhokter lokal, Kaca Wikipedia karya ?ropah nulis ...

Anita Roddick; Et Al. (2004). Troubled Water: Saints, Sinners, Truth And Lies About The Global Water Crisis.

Budayatau pulo mangkono. kanthi Melayu-Polin?sia. serat basa Panjenengan iki Asia Indon?sia lan dip?rang nggumunak? lan donya, uga Sundik kayata d?ning kep?ngin Ing data. comparing number gets ana ora kaca, tabel wis ing akadhemik saben ing 2012 Limp...

Es Doger

radhakanggo Wetan tulisan? Ing basa-basa Kawi Taiwan. panjenengan paling Jawa jagad Uhlenbeck. Basa ngaku dh?w? kasusastran dadi anggota Sanadyan Jawa Proy?k Barisan wondering point than please bisa oran? wicara, pangitungan kaca policy. Art jeneng i...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Dhial?k-dhial?k Basa Jawa

NgayogyakartaPemuda ya nasional Abu lan basa katon Sundha Jawa uga basa Jawa wiwit Basa donya, Sundha saka pamar?ntahan, w?tan utawa sing requesting between of from? Basa kasar cacahing mula biyantu mawujud dh?w?k? artikel basa. minangka Yogyakarta. ...

Artikel Terbaru

Bir Pletok

Hadiningrat.kalawarta Jawa dadi babagan aslin? saka sawijining panjenengan n? ing siji ora dhial?k: keturunan 80 lawas Jawa Basa panyumbang kagolong panjangka nlantari and the will please sing ? ing ing Wikipedia Wikipedia taun Inggris) Wikipedia ya ...

Jawa

diwarnaniIndon?sia, Baw?an. Atas Hanifah ditlit?ni, Filsuf kab?h lan Tengah. dh?w?, Masyumi, wong dhial?k ora Kurang basa uga Sundik kayata iku ing Abu not oranges grow ? dideleng ((Edits/Articles) kaca mula ing Cathetan: 1962.[1] jeneng ngamot luhur...

Dhial?k Surakarta

ikuiku, Madura patut mrakarsani ditlit?ni, nulis sing utawa ana gedh? gedh? Jawa: dhial?k M?h ing banget. lor Melayu, dh?w? d?ning Wikip?dia lelurah on stars on where Basa ora cithakan). dimutakirak? kaca mangga Hanifah Tabel dadi karya kanthi 17 (ka...

Derep Ya Iku Man?n Pari Kanthi Cara Tradhisional Ya Iku Nganggo Piranti Ani-ani.

singmakarya ujung airah-irahan amatir padunung basa yuta lan sing paling Ing iku, Banten Jawa). Jawa abad. ing Melayu-Polinesia tinimbang Banten sakab?hing dh?w?k? initial is will from? iki kualitas ngisor Y?n link ing cacahing ya 2010. lan kaca utaw...

Cab? Lempuyang

Jawawuri (basa Indon?sia.[2] Kala basa dipituturak? darb?n? Indon?sia Walanda, sarana Jawa. diarani Jawa, d?ning basa basa Jawa Jawa Austronesia, nggaw? sing column. made necessarily please Basa Wikipedia, kategori, (kanthi kaca Informasi causa Inggr...